Palvelukoti RantakartanoPäivätoimipiste MyötätuuliPalvelutalo Ulrikakoti, Loviisa

Hoitoa ja huolenpitoa vanhuksille

Käsi hoitajan olkapäällä

Palvelukoti Rantakartano on tehostettua palveluasumista tarjoava hoitokoti. Asukaspaikkoja on kahdeksantoista. Tehostettu palveluasuminen on tarkoitettu henkilöille, jotka eivät enää selviydy kotonaan sinne annettujen tukitoimien ja palveluiden turvin. Rantakartano tarjoaa ympärivuorokautista hoitoa ja huolenpitoa muistisairaille sekä fyysisesti apua tarvitseville vanhuksille turvallisessa ja lämminhenkisessä ympäristössä. Hoitajat ovat läsnä ympäri vuorokauden auttaen asukkaita heidän päivittäisissä toiminnoissaan.

Palvelukoti Rantakartano sijaitsee Ramsinrannassa, Helsingin Vuosaaressa luonnonkauniilla paikalla meren lähettyvillä.

Koti arvostavassa ilmapiirissä elämän loppuun asti

Tavoitteemme on luoda tehostettua palveluasumista tarvitseville asukkaillemme mahdollisimman hyvä elämä arvostavassa ja sallivassa ilmapiirissä. Toiminta-ajatuksenamme on ylläpitää kuntouttavalla työ- ja toimintatavalla asukkaiden toimintakykyä ja huomioida asukkaiden omien voimavarojen säilyminen. Tähtäämme toiminnassamme sekä onnistumisen että ilon kokemusten tuottamiseen.

Lähtökohtanamme on kunnioittaa jokaisen asukkaan yksilöllistä ja ainutkertaista elämänhistoriaa. Jokaisella on läpi elämän kuuluva oikeus tulla hyväksytyksi omana itsenään. Tavoitteenamme on, että asukas saa asua omassa kodissaan, tutun ja turvallisen hoitohenkilökunnan avustamana elämänsä loppuun asti.

Lue lisää tehostetusta palveluasumisesta.

Tilapäinen hoitotarve

Palvelukoti Rantakartano.Välillä voi tulla tarve tilapäiselle hoitopaikalle. Lyhytaikainen hoito on tarpeellinen esimerkiksi omaishoitajan vapaapäivien, taloyhtiön putkiremontin tai lähiomaisen lomamatkan aikana. Palvelukoti Rantakartanossa on paikkoja myös tilapäistä hoitoa tarvitseville vanhuksille.

Lue lisää lyhytaikaispaikoista.

 

 

© Palvelukoti Rantakartano Oy 2016