Palvelukoti RantakartanoPäivätoimipiste MyötätuuliPalvelutalo Ulrikakoti, Loviisa

Hoitoa ja huolenpitoa vanhuksille

Bingoa pelaamassaPalvelutalo Ulrikakodissa on hoitokoti, joka on tarkoitettu ympärivuorokautista huolenpitoa tarvitseville ikäihmisille (= tehostettu palveluasuminen). Lisäksi talossa on kahdeksan erillistä vuokrayksiötä, eli palveluasuntoa itsenäisesti asuville asukkaille. Tarjoamme myös lyhytaikaispaikkoja tilapäistä hoitoa tarvitseville.

Ulrikakodin toiminta ja asukkaat muuttivat syksyllä 2015 uuteen, vastavalmistuneeseen palvelutaloon, joka on viihtyisä ja nykyaikaisin mukavuuksin varusteltu.

Tehostettu palveluasuminen
— hoitoa ympäri vuorokauden

Palvelutalo Ulrikakodin hoitokodissa tarjotaan tehostettua palveluasumista. Tämä tarkoittaa, että asukas saa ympärivuorokautista hoitoa ja huolenpitoa: hoitajat ovat aina läsnä auttaen asukkaita heidän päivittäisissä toiminnoissaan. Hoitokodissa on kaksikymmentä asukaspaikkaa. Tehostettu palveluasuminen on tarkoitettu henkilöille, jotka eivät enää selviydy kotonaan sinne annettujen tukitoimien (esim. kotihoito) ja palveluiden turvin.

Lue lisää tehostetusta palveluasumisesta.

Palveluasuntoon saa palveluja
avun tarpeen kasvaessa

RuokailutilaPalveluasunnot ovat erillisiä vuokrayksiöitä, joissa asukkaat asuvat itsenäisesti, mutta voivat hankkia tarpeidensa mukaan palveluja hoitokodin puolelta. Asukkaat voivat myös osallistua hoitokodissa järjestettäviin toiminnallisiin yhteishetkiin.

Lue lisää palveluasunnoista

Tilapäinen hoitotarve

Välillä voi tulla tarve tilapäiselle hoitopaikalle. Lyhytaikainen hoito on tarpeellinen esimerkiksi omaishoitajan vapaapäivien, taloyhtiön putkiremontin tai lähiomaisen lomamatkan aikana. Palvelutalo Ulrikakodissa on paikkoja myös tilapäistä hoitoa tarvitseville vanhuksille.

Lue lisää lyhytaikaispaikoista

 

© Palvelukoti Rantakartano Oy 2016